Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Dasma e Paris Hilton do të transmetohet në televizion

Tuesday, 12 June 2018 10:45

paris hilton chris zylka three weddings main

Aktorja dhe ndërmarrësja Paris Hilton, ka bërë të ditur që dasmën e saj luksoze me të fejuarin Chris Zylka do ta transmetojnë në detaje në televizion.

 

Dasma, data e së cilës ende nuk dihet do të mund të ndiqet direkt në medie pasi Paris ka marrë shumë oferta nga televizonet për të transmetuar këtë ngjarje.

 


Hilton ka thënë se ende nuk kanë vendosur se ofertën e kujt do ta pranojnë por ka vendosur që dasma e saj të mund të ndiqet nga të gjithë.

 


Ajo do të kurorëzohet në të njëjtën kishë ku kishin dhënë betimet prindërit e saj 40-vite më parë.

00 promo image paris hilton and chris zylka are engaged

Leave a comment