Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Intel me prodhim të grafikave diskrete

Wednesday, 13 June 2018 16:38

in

Kompania e prodhimeve teknologjike Intel ka bërë të ditur se do të lansojë për herë të parë grafikat diskrete në vitin 2020.

 

Me këtë lansim kompanitë Nvidia dhe AMD nuk do të jenë të vetmet në tregun teknologjik për prodhim të grafikave.

 

Kjo do t’u ndihmojë përdoruesve që t’i shfrytëzojnë kompjuterët personalë madje edhe të luajnë lojëra pa pasur nevojë që të përdorin një kartë grafike të veçantë.

Leave a comment