Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Koha e ngrënjës është aq e rëndësishme po aq sa ushqimi që hajmë

Wednesday, 04 July 2018 14:18

Ovarian cancer 920999 780x439

Nëse ushqeheni me rregull ndërmjet orës 10:00 dhe 18:00 ju ndihmon shumë të humbisni peshë.

Kaloritë tek të rriturit që hanin vaktet gjatë periudhës kohore 10:00-18:00, humbisnin peshë më shumë se ata që ushqehen me shumë gjatë periudhës 10:00 apo 11:00.


Janet Hyde, nutriciste ka thënë se ngrënia brenda një kohe të kufizuar mund të jetë edhe sekreti i një stomaku të sheshtë.

"Duke praktikuar këtë dietë, të njohur si ushqim i kufizuar kohor, ju mund të zvogëloni fryrjen dhe të keni një stomak të sheshtë", tha ajo.


Leave a comment