Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Dëmet që shkaktohen nga temperatura

Thursday, 05 July 2018 11:10

woman in bed with a fever wondering if allergies can cause a fever

Temperatura është një gjendje e shkaktuar nga mbinxehja e trupit tuaj.

Zakonisht ndodh si rezultat i ekspozimit të zgjatur ose ushtrimit fizik në temperatura të larta, mund të ndodhë nëse temperatura e trupit tuaj rritet në 40 C ose më të lartë. Gjendja është më e zakonshme në muajt e verës.

 

Temperatura kërkon trajtim emergjent. Ajo mund të dëmtojë shpejt trurin, zemrën, veshkat dhe muskujt tuaj. Dëmi përkeqëson nëse vonoheni për trajtimin duke rritur rrezikun e komplikimeve të rënda ose vdekjes.

 

Testet laboratorike mund të konfirmojnë diagnozën, përjashtojnë shkaqe të tjera për simptomat që vlerësojnë dëmtimin e organeve nga temperatura.

Leave a comment