Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Instagrami mundëson të kaloni më pak kohë në të

Thursday, 05 July 2018 13:57

instagram marketing

Instagrami shpenzon më shumë se 37% të baterisë në telefonin tuaj, kjo pasi kaloni shumë kohë në instagram duke parë foto, video dhe my story ju mund ti shikoni disa herë brenda 24-orëve.


Mirëpo tash do të shihni njoftimin me ngjyrë të gjelbërt “You’re all Caught Up”, ju tregon që të gjitha storiet i keni shikuar tashmë

Kjo është risia më e fundit nga Instagram e cila ju mundëson të kaloni më pak kohë në të.

Leave a comment