Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Mrekullitë e Selino

Tuesday, 10 July 2018 13:24

2 36

Ka shumë lloje të perimeve që janë shumë të shëndeshme, njëra prej tyre është edhe slino.

Selino përmbanë shumë minerale si Kalciumi, zinku, hekuri, fosfori, vitamina C dhe vitamina B.


Shumë persona e përdorin selinon edhe si ilaç për uljen e tensionit të lartë të gjakut.


Selino ndihmon edhe në lehtësimin e inflamacioneve, ndihmon gjithashtu në kontrollimin e peshës dhe ndalon dhimbjen e urthit.

 

Leave a comment