Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Joaquin Phoenix do të luajë Joker-in

Wednesday, 11 July 2018 11:11

gettyimages 921596626

Joaquin Phoenix do të luajë rolin e Joker në një film të ri, i cili zyrtarisht është finalizuar në Warner Bros.


Studio ka lëshuar një deklaratë që konfirmon se projekti është duke u zhvilluar me Todd Phillips regjisorin e The Hangover për të drejtuar filmin, që do të thotë të jetë ndryshe nga filmat superhero të librit komik.


“ Sipas deklaratës, historia e origjinës Joker do të jetë një eksplorim i një njeriu të shpërfillur nga shoqëria nuk është vetëm një studim i karakterizuar i karakterit, por edhe një përrallë më e gjerë paralajmëruese ".

 

Phoenix në rolin e Joker do të jetë një interpretim i pavarur mbi karakterin, i cili nuk është i lidhur me universin e DC-së të përshkruar Justice League dhe Suicide Squad.


Xhirimet e filmit do të fillojnë në fillim të shtatorit dhe me një përfundim të mundëshëm në vitin 2019.

Leave a comment