Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Macja me fytyrë njeriu (Foto/Video)

Wednesday, 11 July 2018 15:21

capture33

Kjo mund të duket si një punë e Photoshop-it, por në të vërtetë është vetëm një foto e Valkyrie maces dy-muajsh.

Ajo është një Maine Coon kotele e cila sapo është bërë ylli i internetit.


Pse? Sepse kjo mace e vogël duket kaq ... njerëzore.

 

Sigurisht, ajo është me gëzof dhe e vogël, por ka diçka për fytyrën e saj e cila duket sikur një burrë i vjetër është vendosur mbi kokën e saj.


Ndoshta janë sytë e saj të dyshimtë apo shprehje të tendosura.


Fotot dhe Videot e maces filluan të postohen në Instagram nga pronaret e saj Breeder Owner dhe Maine Coon dhe njerëzit nuk mund të ngopen duke e parë sa duhet prej saj.


Sepse Valkyrie ka shprehjet e fytyrës se si shumica prej nesh ndjehen.

 

6

 

5

Leave a comment