Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Facebook po e bene Instagram-in si vetja

Wednesday, 26 September 2018 12:42

fb 26

Instagram së shpejti do të jetë pa themeluesit e tij për herë të parë ndonjëherë. CEO Kevin Systrom dhe CTO Mike Krieger largohen së shpejti, kështu që Instagram do të jetë në duart e Mark Zuckerberg.

Instagram do të jetë nën udhëheqjen e re për herë të parë në historinë e saj.

 

Raportet e para thonë se Zuckerberg do t’i ndryshoi pamjen Instagramit duke e afruar në dukje si Facebook.

 

Ka patur tashmë një numër shenja se Facebook po sheh më shumë mënyra për t’u lidhur me Instagram.

 

Kompania ka eksperimentuar me vënien e njoftimeve brenda Instagram, e cila ka qenë e papëlqyeshme tek disa përdorues.