Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +381(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Shëndeti (125)

 

 

Përfitimet shëndetësore nga Shafrani i Indisë

Written by Wednesday, 18 October 2017 10:26

Heres what you need to know about cooking with turmeric

Shafrani i Indisë është erëza e cila i jep ngjyrën e verdhë pluhurit kerri.

Përse mostra e gjakut merret nga gishti i katërt

Written by Tuesday, 17 October 2017 09:44

avoid developing gestational diabetes to ensure a healthy pregnancy

E keni bërë ndonjëherë këtë pyetje përse gjithmonë na “therin” mu këtë gisht?

1 321 780x439

Çdo vit që e shpenzoni duke mësuar, gjëra jashtë shkolle, dhe duke mbajtur formën trupore, ju ia shtoni një vit jetëgjatësisë tuaj, kanë treguar shkencëtarët.

FigVarieties 5703d7c15f9b581408aea431 1 780x439

Fiku është pak më ndryshe se frutat e zakonshëm, me një teksturë të butë ai i përket familjes së manave. Zakonisht konsumohet si i thatë, por për të përfituar elementet ushqyese preferohet të hahet i freskët.

Përfitimet shëndetësore të ujit të nxehtë

Written by Monday, 16 October 2017 10:40

0 shutterstock 282501269

Pirja e mjaftueshme e ujit mbron lëkurën, muskujt dhe shëndetin e përgjithshëm. Uji ndihmon qelizat e trupit për të thithur lëndë ushqyese dhe për të luftuar infeksionet. Pirja e disa gota ujë të ngrohtë çdo ditë mund të ofrojë edhe më shumë përfitime.

Sëmundjet të cilat mund t’i mjekoni me ushqime

Written by Monday, 16 October 2017 09:26

foodAssistanceHealthyEating

Nëse ju dhemb barku, vuani nga pagjumësia ose keni infeksione nga kërpudhat, është mirë të hani ndonjë ushqim para se të filloni me barnat, pasi që disa përbërës të ushqimit të zakonshëm janë po aq efikase sa edhe barnat.

s bc759ca2a002753f65e5a3bfa9cb5cb46b40ab4d

Frymëmarrja e shkurtër është në mesin e arsyeve kryesore për vizita në spital.

Cila është buka më e mirë për zemër?

Written by Saturday, 14 October 2017 10:08

this is the only bread you should eat according to a cardiac surgeon

Steven Gundry, nga Nebraska, autor i librit "Paradoksi i bimëve" e ka quajtur "pothuajse bukë", këtë bukë të shëndetshme e cila nuk përmban sojë, tharmë as gluten.

Arsyeja që shtojmë peshë

Written by Saturday, 14 October 2017 09:27

fat 625x350 71437380349

Rreth një të tretën të jetës tuaj do ta shpenzoni duke punuar, por shumica e punëve në epokën digjitale kërkojnë të qëndroni ulur para një tavolinë.

1 255 780x439

Është fakt i njohur se kombinimi i qumështit dhe çokollatës me antioksidantë, proteina dhe karbohidrate shërben si pije e mahnitshme për rikuperimin e trupit, por çokollata apo flavanoidet e kakaos nëse konsumohet para ushtrimeve mund ta përmirësojë performancën.