Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +381(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs per arkitekt 20173

 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

2017 ios

iOS & iTunes

Listening On iPhone, iPad & other Mobile Devices

app store ios 2017së shpejti...

Nëse dëshironi të dëgjoni radion tonë në pajisjen tuaj iOS, dhe në Mac OS X përmes iTunes, ju nuk keni nevojë të instaloni ndonjë aplikacion. Krejt çfarë duhet të bëni është ta vizitoni adresën: m.radiovalarinore.com dhe të klikoni në butonin ►Play.

Së shpejti vijmë me aplikacion në App Store.

Report for broadcast interruptions: valarinore@yahoo.com

2017 Online

WEB

Listening Online

listen live blue

Ju mund të na dëgjoni në internet duke përdorur shfletuesit (browserët) tuaj të internetit, duke hapur online Radio Player-in tonë.Na dëgjoni tani, duke klikuar mbi butonin Listen Live,  krye  faqes.                                                                                                                               

Dëgjimi i radios  internet nuk ka si  jetë më i thjeshtë.

Report for broadcast interruptions: valarinore@yahoo.com

2017 FM

Radio

Listening On FM Stereo

fm radio 2017

Për të na dëgjuar në Radio FM, gjeni frekuencën: 94.7 MHz FM Stereo.                         

Report Interference from illegal broadcasters: valarinore@yahoo.com

2017 Android

Android

Listening On Other Phones & Tablets

google play 2017 

Nëse posedoni smartphone Android, mund ta shkarkoni aplikacionin tonë falas, me të cilin mund te na dëgjoni kudo që jeni. Aplikacioni punon në pothuajse të gjithë telefonat Android, dhe është në dispozicion në Google Play Store.

Për të shkarkuar direkt direkt aplikacionin, ju mund ta përdorni këtë link.

Report for broadcast interruptions: valarinore@yahoo.com

 
2017 Radio Logo  

Me kosto efektive dhe plan reklamimi, ofrojmë zgjidhje të ndryshme për ju, për të dhëne rezultate të suksesshme.

Sektori ynë i marketingut do të punojë me ju, për të ju ofruar fushatë efektive reklamimi, duke trajtuar kerkesat tuaja specifike.

Na kontaktoni për të mësuar më shumë, se si biznesi juaj mund të reklamohet tek ne. 

Telefono në 038/240-888

Për kontakt
Plotësoni formularin e mëposhtëm

 

 1   

Perfect Duet
Ed Sheeran with Beyonce

Perfect Duet (with Beyonce) by Ed Sheeran

 2 
 

Naked
James Arthur

Naked by James Arthur

 3 
 

Anywhere
Rita Ora

Anywhere by Rita Ora

 4 
 

Perfect
Ed Sheeran

Perfect by Ed Sheeran

 5 
 

Blinded By Your Grace
Stormzy Pt. 2 (feat. MNEK)

Blinded By Your Grace, Pt. 2 (feat. MNEK) by Stormzy

Sponsored by: www.ame-ks.com


 6 
 

Havana
Camila Cabello feat. Young Thug

123333333

 7   

I'm Feeling You
Rak-Su

I'm Feeling You by Rak-Su

 8 
 

I Miss You
Clean Bandit feat. Julia Michaels

I Miss You (feat. Julia Michaels) by Clean Bandit

 9 
 

I Know You
Craig David feat. Bastille

I Know You (feat. Bastille) by Craig David

10
 

17
MK

17 by MK

 

 

chart logo 2017

 

green emerald residence notify