Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +381(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

best advertising platforms

Apple krijon lapsin e ri për vizatim në ekran

Apple krijon lapsin e ri për vizatim në ekran

18-10-2017 Technology

Apple planifikon të lëshojë lapsin e ri në treg deri në vitin 2019, duke u...

Windows 10 është duke i marrë të dhënat pa pëlqimin tuaj

Windows 10 është duke i marrë të dhënat pa pëlqimin…

16-10-2017 Technology

Autoritetet holandeze kanë njoftuar se sistemi operativ Windows 10 shkel ligjet e privatësisë dhe paralajmëroi...

Microsoft ua ndërton punëtorëve të saj shtëpizat nga druri

Microsoft ua ndërton punëtorëve të saj shtëpizat nga druri

14-10-2017 Technology

Gjiganti elektronik, Microsoft njihet për trajtimin special që iu bën punëtorëve të saj. Kompania ka...

forever young 2016 3

Zbulohet Aston Martin DB11 Volante i ri (Foto)

Zbulohet Aston Martin DB11 Volante i ri (Foto)

13-10-2017 Technology

Aston Martin ka zbuluar DB11 Volante të ri, i cili është version pa tavan i...

WhatsApp e shton edhe këtë mundësi

WhatsApp e shton edhe këtë mundësi

18-10-2017 Social Media

instagram radio vala rinore

Twitter me një opsion të ri

Twitter me një opsion të ri

11-10-2017 Social Media

Twitter iu ka lehtësuar përdoruesve për të gjetur sa më shumë twitta sportiv.

Twitter me një buton të ri së shpejti

Twitter me një buton të ri së shpejti

10-10-2017 Social Media

Twitter është gati që ta lansoi një buton të ri. Kompania i ka kryer me...

Messenger me shumë risi

Messenger me shumë risi

10-10-2017 Social Media

Ekziston një version i fshehur dhe më i mirë i Facebook Messenger – dhe do...

Android Market final

Shitjet e iPhone 8 shumë më ulëta se të iPhone 7-ës

Shitjet e iPhone 8 shumë më ulëta se të iPhone 7-ës

17-10-2017 Mobile

Ndërsa iPhone 8 kushton të paktën 699 dollar, iPhone 7 fillon nga 549 dollar pas...

Kamerat e smartfonëve mund të shohin së shpejti përtej mureve

Kamerat e smartfonëve mund të shohin së shpejti përtej mureve

14-10-2017 Mobile

Sofistikimi i teknologjisë dhe përdorimi i laserëve do të bëjë të mundur në një kohë...

iOS 11 në 47% të pajisjeve të Apple

iOS 11 në 47% të pajisjeve të Apple

13-10-2017 Mobile

iOS 11 u lansua pak më shumë se tre javë më parë, dhe tani tashmë...

Versioni i ri i Bixby vjen javën e ardhshme

Versioni i ri i Bixby vjen javën e ardhshme

13-10-2017 Mobile

Pavarësisht se është paraqitur në miliona pajisje, Bixby duhet të jetë një nga produktet më...

FM Radio

2017 FM

Android & Tablets

2017 Android 

iOS & iTunes

2017 ios 

Web

2017 Online