Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Radio Vala Rinore në kërkim të një zëri të ri

konkurs per moderator 2016

 

A dëshironi të punoni si moderatore dhe gazetare?

 

Shansi është para jush!

 


CV-të tuaja i mirëpresim në e-mail adresën This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

Për informata shtesë numri i telefonit: 038/240-888;

 

Nxitoni! Bëhu pjesë e radios që e dëgjojnë të gjithë.