Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

iOS & iTunes

2017 ios

iOS & iTunes

Listening On iPhone, iPad & other Mobile Devices

app store ios 2017së shpejti...

Nëse dëgjoni të dëgjoni radion tonë në pajisjen tuaj iOS, dhe në Mac OS X përmes iTunes, ju nuk keni nevojë të instaloni ndonjë aplikacion. Krejt çfarë duhet të bëni është ta vizitoni adresën: m.radiovalarinore.com dhe të klikoni në butonin butonin ►Play.

Së shpejti vijmë me aplikacion në App Store.

Report for broadcast interruptions:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.