Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Konkurs - Mundësi e mirë punësimi në radion që e dëgjojnë të gjithë

artikull sponsorizuar konkurs arkitekt green

RADIO VALA RINORE SHPALL KONKURS PËR:

  • Agjent/e dhe bashkëpunëtor/e të marketingut

 

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre në: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kualifikimet:

 

  • Të kenë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm;
  • Të kenë përvojë pune në Shitje (Opsionale);
  • Të kenë aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Të kenë aftësi për të punuar në situate stresuese;
  • Të kenë aftësi për të punuar të pavarur si dhe në punë ekipore, në ambient dinamik;
  • Të jenë të motivuar, profesional dhe qasje pozitive;
  • Të jenë fleksibil dhe kreativ;
  • Të jenë komunikativ dhe të kenë vetiniciativë;

 

Afati për aplikim është i hapur deri më 23.01.2023.

Submit to FacebookSubmit to Twitter