Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Kënga më e re e Ariana Grandes (Video)

Friday, 13 July 2018 15:34

ariana grande main elle

Kënga më e re e Grandes, “God is A Woman”, është e para me një video lyrics, kjo është kënga e tretë e këngëtares e cila do të jetë në albumin e saj të ardhshëm.

Kënga “God is a Woman”, vjen me një tingull relaksues, derisa Ariana tregon cilësitë e saj vokale.


Tekstet e saj janë shumë sugjestive, grande ka kënduar për marrjen e lidhjes së saj në komandë, "I imi, kur thuhet dhe bëhet gjithçka / Ju do të besoni se Perëndia është një grua", ka thënë Grande.

Leave a comment