Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Këshilla dhe truket e WhatsApp a i dini për këto?

Saturday, 28 July 2018 11:21

whatsapp 759 new5

WhatsApp përdoret nga më shumë se një miliard njerëz në nivel global dhe shërbimi ka bazën më të madhe të përdoruesit këtu.


WhatsApp shton në mënyrë aktive karakteristika të mrekullueshme për ta bërë platformën më të dobishme dhe zbavitëse, që do të thotë se ka shumë më tepër që mund të bëni në aplikacion sesa mesazhe. Për shembull, mund të caktoni ringtones të personalizuara për individë dhe grupe të ndryshme, për të ruajtur të dhënat për thirrjet WhatsApp, mesazheve të yjeve dhe të tjera. Ne hedhim një vështrim në gjashtë këshilla dhe truket në Android që do t'ju bëjë më të zgjuar përdoruesin WhatsApp:

 

Këshilla dhe truket WhatsApp: Si të shikoni se kush e ka lexuar mesazhin tuaj në Grup.

 

Është më e lehtë të dihet nëse një mik ka lexuar mesazhin e dikujt në bisedat individuale, por grupet gjithashtu kanë këtë mundësi. Përdoruesit mund të kontrollojnë cilët anëtarë të grupit e kanë lexuar mesazhin e tyre duke takuar Grupin në WhatsApp. Tjetra, gjatë shtypni një mesazh dhe trokitni lehtë mbi ikonën e informacionit në menunë e sipërme. Do të shfaqen dy lista të ndara - të atyre që kanë lexuar mesazhin dhe njerëzit të cilëve u është dërguar mesazhi

Leave a comment