Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

WhatsApp tani me video grupi (Foto)

Tuesday, 31 July 2018 14:29

whatsapp icon androidpolice 1520496148964

WhatsApp grupi i thirrjeve audio dhe video kanë filluar të dalin për Android, përdoruesit e iOS. Karakteristikat u panë më parë në Android beta, duke nënkuptuar se ato do të bëhen të disponueshme së shpejti. Tani, WhatsApp ka nisur zyrtarisht të hapë thirrjet grupore për përdoruesit e saj në nivel global. Për t'u kujtuar, grupi video thirrje u konfirmua nga Facebook në konferencën e saj vjetore F8. Gjiganti i medias sociale njoftoi se mund të hapë funksion deri në fund të këtij viti. Tani, duket se një publikim i qëndrueshëm për publikun është vënë në dispozicion më shpejt. Këtu është një vështrim se si të nisni WhatsApp thirrjet audio dhe video, sa pjesëmarrës mund të shtohen dhe më shumë pyetje u përgjigjën:

WhatsApp grup audio, thirrje video: Si ta merrni


Tiparet e grupit WhatsApp audio dhe video thirrje janë tani në dispozicion për përdoruesit e Android dhe iOS globalisht. Kompania tashmë ka filluar të nxjerrë në pah veçoritë. Në një postim në blog, WhatsApp shpjegoi se thirrjet janë gjithnjë të koduara nga fundi në fund. Gjithashtu, thirrja është projektuar për të punuar në mënyrë të besueshme në mbarë botën në kushte të ndryshme të rrjetit, sipas kompanisë.

 

 

WhatsApp grup audio, thirrje video: Sa pjesëmarrës mund të shtohen


WhatsApp video dhe thirrjet audio mund të kenë deri në katër pjesëmarrës duke përfshirë edhe personin që e ka filluar thirrjen. Kjo do të thotë që një përdorues mund të shtojë deri në tre kontakte në një thirrje audio dhe video të grupit. 'Add participant' ikona që WhatsApp ka shtuar për grup video dhe thirrjet audio do të çaktivizohet pasi një përdorues shton një pjesëmarrës të tretë.

 

WhatsApp grup audio, video thirrje: Si të filloni video thirrje grupi


Thirrja video WhatsApp mund të fillojë thjesht duke filluar një thirrje një-në-një me një mik. Sapo telefonata të lidhet, një ikonë e re 'Shto pjesëmarrës' në këndin e sipërm të djathtë të ekranit të thirrjes mund të klikohet për të shtuar më shumë pjesëmarrës nga lista e kontakteve. Ikona merr aftësi të kufizuara pasi të jetë shtuar një pjesëmarrës i tretë.

 

WhatsApp grup audio, video thirrje: Si të filloni thirrjen grupore audio


Thirrja audio e grupit WhatsApp mund të fillojë në mënyrë të ngjashme si thirrja grupore. Natyrisht, përdoruesit do të duhet të takonin ikonën e thirrjes audio për të filluar një telefonatë zanore me një mik me një mik. Klikoni në ikonën "add participant" në ekranin e thirrjes për të shtuar pjesëmarrës. Ashtu si thirrja video grupore, vetëm tre pjesëmarrës mund të shtohen.

 

WhatsApp grupi audio, video thirrje: Cili është ndryshimi


Dallimi më i madh është ekrani i videokasetave WhatsApp që do të ketë një ushqim video nga pjesëmarrësit (duke përfshirë personin që e ka filluar thirrjen), ndërsa ekrani i thirrjeve audio grupore do të ketë fotografi të profilit të të gjithë pjesëmarrësve, përveç personit që ka filluar thirrjen. Ekrani i thirrjes audio gjithashtu do të ketë emrat e të gjithë pjesëmarrësve të ndara me presje.

 

whatsapp group call 7592 1

Leave a comment