Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 03 August 2018 12:16

iPad Pro pa buton fizik e korniza ekrani

ipad 3

Gjigandi i iPhone ka vendosur të heqë butonin fizik “Home” dhe të eliminojë kornizat e ekranit.

Gjetjet e 9to5Mac qëndrojnë në një linjë me raportimet e Ming-Chi Kuo, i cili ishte shprehur se iPad Pro do të ketë ekran më të madh por të njëjtin madhësi.

 

Gjithashtu sipas të dhënave të gjetur në betan e pestë të zhvilluesve të iOS 12, iPad Pro i ri nuk do të ketë një “notch” si iPhone X. iPad Pro të ri nuk do ti mungojë as teknologjia e njohjes së fytyrës Face ID.

 

Këtë vit raportohet se të gjitha modelet e reja të iPhone do të ketë “notch.”