Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Kanye West nuk shkon tek James Corden

Wednesday, 08 August 2018 12:00

kanye 09

James Corden mori yjet më të mëdha, si Paul McCartney dhe Ariana Grande në makinën e tij për formatin “Karaoke Carpool”. Nuk është çudi që ai e ka ftuar disa herë edhe Kanye West. Por, ai megjithatë nuk është futur kurrë në makinën e Cirden.

James Corden ka thënë se për ta bindur Kanyen që të jetë pjesë e emisionit të tij ka biseduar edhe Kris jenner. Por, pavarësisht të gjithave, Kanye nuk është bindur që të jetë pjesë e shout.

Ai, megjithatë i ka dërguar një bluzë dhe një palë atlete nga marka e tij Yeezy nikoqirit të “Karaoke Carpool”.