Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Aktorja Superman bëri vetëvrasje

Thursday, 09 August 2018 12:05

superman 09

Margot Kidder, e cila luajti Lois Lane pranë Supermanit të Christopher Reeve, i ka dhënë vetë fund jetës së saj. Kjo është ajo që autoritetet kanë njoftuar gjatë ditës së djeshme.

Pas vdekjes së Margot në maj, menaxherja e saj njoftoi se ajo kishte vdekur në mënyrë paqësore në gjum. Shkaku i vdekjes nuk u raportua.

 

E, tashmë e vërteta ka dalë në shesh. Vajza e Margot shpjegon për The Sun se nëna e saj është vetvrarë. Ajo ka treguar se aktorja ka zgjedhur të vritet me drogë dhe alkool.

 

Të kujtojmë që përveç punës së saj si aktore, Margot ishte gjithashtu aktive në politike. Në vitin 2011 ajo u arrestua gjatë një proteste kundër tubacionit Keystone.

 

Ajo kishtë probleme psikologjike. Ajo ishte e hapur rreth përpjekjeve të saj me çrregullimin bipolar.