Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 10 August 2018 14:15

Jessica Biel me Justin Timberlake në çdo koncert

jesica b10

Jessica Biel është ende në turne me bashkëshortin e saj Justin Timberlake dhe në mes të koncerteve të dy janë duke shijuar kohën së bashku në dhomën e hotelit.

Nga dhoma e fjetjes së çiftit të famshëm tashmë kanë dalë edhe disa foto, ku ata duken shumë këndshëm, të dashuruar dhe bashkëpunues.

 

Në një pozë, shihet se si Justin e ndihmon të shoqet me ushtrimet e mëngjesit.

 

Justin dhe Jessica janë aktualisht në Danimarkë dhe pastaj vazhdojnë në Berlin. Në mes të korrikut ata ishin në Amsterdam, ku Justin luajti në Ziggo Dome.