Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Kanye West kishte frikë të fliste për Trump

Friday, 10 August 2018 14:17

kanya w10
Kanye West mbërriti në Jimmy Kimmel Live të enjten në mbrëmje. Ai, përsëri në një mënyrë tipike ka folur për Donald Trump. Reperi dhe producenti nuk është kujdesur me fjalët, duke mos menduar nëse njerëzit do të zemërohen me të.

"Si muzikant dhe Afroamerikan, si njeri nga Hollivudi, të gjithë rreth meje u përpoqën të zgjedhin kandidatin tim për mua. Ata thanë se unë jam për Trump”, tha Kanye.

 

Ai, tha se vetë kishte ngurruar të tregonte hapur animin, por më nuk frenohet në lidhje me këtë gjë.

 

Kanye e ka pranuar se ka pasur probleme mendore dhe se është diagnostifikuar si bipolar.