Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Ish i dashuri i Kourtney me libër për Kardashianët

Friday, 10 August 2018 14:19

youmes 10

Younes Bend Jima dhe Kourtney Kardashian tashmë janë ndarë, pasi Kourtney zbuloj se i dashuri i saj disa vite më i ri e kishte tradhëtuar atë.

Në kohën që Younes Bend Jima dhe Kourtney Kardashian ishin së bashku, ai mori mjaft material rreth jetës së familjes Kardashian, andaj duket se Jima ka një ide briliante për të fituar para.

 

Mësohet se Younes ka në planë që të publikojë një libër me sekretet dhe të pa thënat e familjes Kardashian.

 

"Younes dhe Kourtney ishin së bashku për dy vjet, kohë e mjaftueshme kjo për të parë gjithëçka që ndodh brenda një familje, madje për të mësuar edhe gjërat e errta”, thotë një burim, i cili tregon edhe idenë e ish të dashurit të Kourtney.

 

Motrat Kardashian së fundi kanë shkruar mjaftë komente negative rreth Bend Jima.