Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 13 August 2018 14:23

Efektet magjike të ujit

uji 13

Uji i dhuron trupit një fillim të shëndetshëm të ditës sepse mundëson qarkullimin e duhur të vlerave ushqyese në trup. Uji ka në vete shumë të mira dhe konsumimi i tij është i preferueshëm, mirëpo kësaj radhe ju sjellim dy efekte të rëndësishme të tij:

Ju ndihmon që të humbisni peshë

Uji ka “magjinë” për t’ua hequr disa kilogramë nga trupi. Duke qëndruar të hidratuar, trupi ndjen më pak nevojë për ushqime.

 

Nëse pini ujë sapo të zgjoheni, kjo do ta bëjë lëkurën tuaj më të ndritshme dhe më të shëndetshme.

 

Ndikon gjithashtu që lëkura ta kryejë rolin rregullues të temperaturës së trupit.