Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Tuesday, 14 August 2018 12:33

Liam Payne me të dashur të re

lyam p14

Liam Payne është fotografuar me Cairo Dwek gjashtë javë pas ndarjes nga Cheryl.

Çifiti i ri janë fotografuar gjatë pushimeve të tyre në Itali dhe burime të afërta thonë se ata janë të pa ndashëm.

 

Ndersa Cheryl duket se ka marre pushim nga lidhjet dhe është fokusuar tek djali i saj, Bear qe lindi në mars të vitit 2017.

 

Liam dhe Cheryl u ndanë në qershor të vitit 2018, e në një deklarate për shtyp treguan që akoma kanë dashuri për njëri tjetrin.