Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 15 August 2018 12:08

John Legend këtë ligj e konsideron 'racist'

john l15

John Legend dëshiron që të rregullohet një kushtetutë e diskutueshme nga shteti i Luizianës. Kjo është ajo që këngëtari e tha të martën në një letër të dërguar në Washington Post.

Luiziana është një nga dy shtetet në të cilat një juri nuk duhet të jetë unanime për të dënuar një të dyshuar për një krim.

 

Këngëtari shkruan se ligji është pjesë "e një sërë masash të paraqitura nga një komitet i përbërë vetëm nga persona të bardhë i formuar në vitin 1898''.

 

John, i cili themeloi dhe një grup interesi është i angazhuar për reformat, duke përfshirë gjyqësorin dhe sistemin e burgjeve në SHBA, duke u bërë thirrje banorëve të Luizianës për të rënë dakord për të rregulluar ligjin në fjalë.