Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 15 August 2018 12:10

Apple ndërton çip shëndetësor

apple watch

Apple aktualisht po punon në çip për iPhone dhe linjën kompjuterike të Mac-it për fillim të vitit 2020.

Kompania nga Kupertino është duke punuar në një çip shëndetësor dedikuar për përpunimin e të dhënave biometrike nga suita e saj e pajisjeve.

 

Aktualisht, Apple Watch është mundësuar nga çip S3 me porosi.

 

Apple dëshiron të shkojë një hap më tej në lidhje me të dhënat e shëndetit dhe të integrojë një çip të zakonshëm që do të ishte përgjegjës vetëm për përpunimin e metrikës si shkalla e zemrës dhe për të ndihmuar në përmirësimin e efikasitetit të baterisë në pajisjet si Apple Watch.