Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 12 September 2018 13:14

Kjo është jeta e Mark Wahlberg

mark 12

Mark Wahlberg ishte aktori më i paguar i vitit të kaluar. Si ia doli? Ai me sa duket është shumë ambicioz dhe nuk ndalet së punuari. Aktori i famshëm ka ndarë një ditë të tij në Insta Storie.

Mark Wahlberg është një yll i vërtetë i Hollivudit, por jeta e tij duket se kalon nëpër një regjim të ashpër.

 

Ai fle pak dhe punon shumë. Aktori ka treguar se pos punëve dhe takimeve, ka një regjim shumë të ashpër dietik dhe një program të ngjeshur me ushtrime fizike për të pasur një formë të mirë.

 

Ai, ka thënë se dita e tij është sfiduese dhe nësë nuk do të ishte e tillë, ai nuk do të ishte ky që është sot.

 

Aktori hollivudian ka thënë se është shumë i përkushtuar edhe ndaj familjes, gjegjesisht katër fëmijëve të tij, që për të janë thuajse gjithçka.