Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Kate Moss më nuk do të zhvishet

Thursday, 13 September 2018 12:17

kate m13

Edhe pse gjatë karrierës së saj ajo disa herë është shfaqur pa rroba, Kate Moss më nuk dëshiron ta bëjë këtë gjë. Top modelja amerikane që tashmë është 44 vjeç, i ka thënë stop pozimit zhveshur.

Kate ka thënë se edhe si adoloshente nuk është se i ka pëlqyer shumë që të zhvishej, por refuzimi ishte i pa mundur.

 

“Zhveshja është pjesë e profesionit, jame vetdijshme për këtë, por ia që unë më nuk dua ta bëjë. Vajza ime është 15 vjeç tani dhe më duket ide qesharake që unë të zhvishëm sërish”, ka thënë supermodelja.