Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 13 September 2018 12:19

Menaxheri kishte frikë se Justin Bieber nuk do të zgjohej një ditë

justin 13

Scooter Braun, menaxheri i Justin Bieber, ka qenë i frikësuar për një kohë të gjatë që Justin do të përhumbet në përdorimin e tepërt të pijeve alkoolike dhe konsumimin e drogës.

Ai, ka thënë se gjatë një peroudhe shkonte i frikësuar të shtrihej në shtrat, pasi mendonte se a do të mund ta shihte të nesërmen këngëtarin.

 

"Kishte një kohë kur shkoja për të fjetur me frikë. Mendoja se a do ta shija sërish mëngjesin e ardhëshëm”, ka thënë Braun.

 

Braun thotë se periudha më e keqe në jetën e Justin Bieber ishte viti 2014, kur këngëtari vërtet nuk ishte fare mirë. Në këtë vit ai edhe u arrestua pasi gjuajti me vezë shtëpitë e fqinjëve.

 

Menaxheri ka thënë se Justin në fund e kuptoj se ishte gabim dhe se vendosi ta ndryshonte rrjedhen e jetës së tij.