Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 13 September 2018 12:20

Vëllai i Ariana Grande qanë për Mac Miller

ariana vllai

Frankie Grande, vëllai më i madh i Ariana Grande, njofton nëpërmjet një postimi emocional në Instagram se ai është 'shkatërruar nga vdekja e Mac Miller”.

Frankie tregon se si Mac i kishte ndihmuar atij që të hiqte dorë nga droga dhe alkooli dhe se nuk i besohet se si ai vetë ka rënë në gracken e veseve të këqija.

 

"Ai ishte një mik shumë i mirë dhe fantastik për motrën time. Ai është arsyeja që unë shkova në një klinikë rehabilituese. Kjo nuk do të kishte ndodhur pa ndihmën e tij”, ka thënë vëllai i Ariana Grande.

 

Ai, ka thënë se pas vdekjes së Mac po ndihet i shkatërruar dhe e ka falenderuar reperin për gjithçka.