Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

David dhe Victoria po e shesin shtëpinë

Friday, 05 October 2018 12:39

victoria b

Rezidenca e madhe e çiftit David dhe Victoria Beckham, që ka gjashtë dhoma gjumi, nëntë banjo, një bibliotekë dhe pishinë është shitur për 25 million dollar.

David dhe Victoria Beckham po largohen nga shtëpia e Beverly Hills, të cilen e kishin blerë në vitin 2007 për 17 milionë funte.

 

Ata e kanë shitur shtëpinë e tyre për 25 million dhe edhe në këtë rast janë fitimtar.

 

Deri më tani nuk dihet se kush është blerësi me fat.