Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Deklarata e parë politike e Taylor Swift

Monday, 08 October 2018 12:37

taylor 8

Taylor Swift ka ndarë preferencën e saj politike për herë të parë. Në një post në Instagram, këngëtarja tha se do të votonte për dy demokratë gjatë zgjedhjeve afatmesme amerikane në nëntor.

"Unë nuk kam qenë gjithmonë e gatshme për të folur për politikë, por nga një numër i ngjarjeve në jetën time dhe në botë gjatë dy viteve të fundit, mendoj se tani duhet të flas”, thotë Taylor.

 

Këngëtarja ka thënë se nuk do të votonte për një femër për Presidente.