Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Taylor Kinney krenar për debutimin Lady Gaga në film

Monday, 08 October 2018 12:40

taylor k08

Taylor Kinney është jashtëzakonisht krenar për ish-të fejuarën e tij Lady Gaga. Ai, është shumë i kënaqur me debutimin e saj në filmin “A Star is born”.

Aktori nga Çikago ka thënë se Lady gaga ka shkëlqyer në interpretim dhe se beson që filmi do të jetë një hit.

 

"Kjo do të thotë kaq shumë për të", tha aktori duke vijuar më tej: "E shoh ëndrrën e saj të vërtetë dhe shpresoj se suksesi do të rritet".

 

Taylor Kinney u lidh me Gagën në Ditën e Shën Valentinit të vitit 2015. Ata u ndanë pas pesë vitesh, por ende kanë shumë respekt për njëri tjetrin.