Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Arnold Schwarzenegger: Kam gabuar

Thursday, 11 October 2018 12:21

arnoladi

Në një intervistë dhënë së fundi, aktori i famshëm Arnold Schwarzenegger është ktjyer prapa në kohë, duke thënë se sa ishte guvernator i Kalifornisë ka bërë mjaftë gabime.

Aktori ka kërkuar flaje për këtë gjë, duke thënë se nëse do ta kthente kohës pas, disa gjëra do ti bënte ndryshe.

 

Gjatë kohës sa ai ishte guvernator, disa gra e kanë akuzuar atë për ngacmim seksual dhe sjellje të pa hijshme.

 

"Akuzat kanë bërë që unë të mendoj nëse kam bërë ose jo gabime”, ka thënë aktori, i cili ka shtuar se nëse ka gabuar diku, atëherë kërkon falje publikisht.

 

Ai, nuk ka thënë nëse do të hedh hapa të tjerë në poltikë.