Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Australiani vdes nga kërmilli

Tuesday, 06 November 2018 10:44

samballard

Sam Ballard tetë vite më parë, kur ishte 19 vjeç, kishte ngrënë një kërmill pasi një shok e kishte detyruar. Një ditë pas ngrënies kishte filluar të kishte dhimbje të këmbëve dhe kishte rënë në koma, ku kishte pësuar dëmtime të trurit.

Ballard kishte pësuar një sëmundje në mushkëri që shumë njerëz janë shënuar por jo edhe Sam. Sam qëndroj tetë vite me këtë sëmundje. Pas këtyre viteve ai ndërroj jetë në moshën 28 vjeçare.

 

Në moshën 19 vjeçare ai luante ragbi dhe ishte ndër lojtarët më të dalluar në ekipin e tij.