Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

T.I. në shkurt del në gjyq

Wednesday, 07 November 2018 11:27

tiRapper T.I. 

Reperi T.I. duhet të paraqitet para gjykatës më 4 shkurt për dehje publike dhe sjellje të çrregullt. Prokurorët megjithatë kanë rrëzuar akuzat për abuzime të vogla.

Repëri, emri i të cilit është Clifford Harris Jr., u arrestua në maj në qytetin e tij në Stockbridge, pasi një konfrontimi me rojet e tij.

 

Krejt problemi nisi kur T.I donte të hynte në shtpëi, ndërkohë nuk i kishte çelësat, për çka i akuzoj rojat. Ai, u përfshi në një diskutim të nxehtë me rojet e shtëpisë.

 

Siç u morr vesh, T.I. do të ishte nën ndikimin e alkoolit. Gjatë debatit, reperi kishte përdorur 'gjuhë vulgare dhe ofenduese'.

 

Avokati i T.I. i quajti akuzat të pa baza.