Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Justin Timberlake nuk ka zë

Thursday, 08 November 2018 10:37

jt

Lajm i bezdisshëm për Justin Timberlake dhe fansat e tij. Këngëtari ende ballafaqohet me kordat e tij vokale, duke e detyruar atë të anulojë dy nga shfaqjet e tij të “Man Of The Woods” në Amerikë.

Më parë, Justin kishte anuluar një shfaqje në Madison Square Garden në Nju Jork.

 

Siç merret vesh, këngëtari së fundi as që mund të nxjerr zë plotësisht, andaj i duhet shpesh të komunikoj vetëm përmes shkrimit. Përmes shkrimit u përgjigj edhe në emisionin e Jimy Fallon ku ai ishte i ftuar.

 

Së fundi Justin gjithashtu njoftoi librin e tij "Hindsight" dhe këtë e bëri nëpërmjet shumë mesazheve të shkruara në Instagram.