Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Demi Lovato ende nën mbikëqyrje

Thursday, 08 November 2018 10:43

demiloDemi Lovato është riktjyer sërish në rrjete sociale. Gjatë kësja jave ajo bëri një deklaratë në mediat sociale, e kjo lidhje me votimet në Amerikë.

Tani është bërë e ditur se për momentin këngëtarja do të fillojë të jetojë përsëri në shtëpi dhe pjesërisht në një klinikë, në mënyrë që gradualisht të ndodhë kalimi në 'jetën normale'.

 

Demi do të kalojë 3 ditë në javë në një klinikë ku ajo vazhdon të punojë në rimëkëmbjen e saj pa alkool dhe drogë. Atje ajo është e rrethuar nga mbikëqyrësit dhe pacientët e tjerë. Ajo shpenzon 4 ditët e mbetura në shtëpi, së bashku me një trajner që mbikëqyr 24 orëshin e saj.

 

Kjo për ta parandaluar këngëtaren që tu rikthehet veseve të këqija.