Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Ja për kë jeton Cheryl

Thursday, 08 November 2018 11:16

cherylc

Cheryl, e njohur më parë si Cheryl Cole, nuk ka nevojë për një mashkull të ri në jetën e saj. I vetmi mashkull për të cilin thotë se jeton, është djali i saj njëvjeçar, Bear, të cilin e ka me ish të dashurin e saj Liam Payne.

Këngëtarja 35 vjeçare së fundi ka folur për jetën e saj intime.

 

"Kur bëhet fjalë për biznesin, e di saktësisht se çfarë dua dhe çfarë nuk dua. Sa për romancën ... Nuk ka asgjë. Asgjë nuk po ndodh dhe nuk më duhet. Kam gjetur njeriun e jetës sime", ka thënë këngëtarja.

 

Cheryl dhe Liam u ndanë në korrik pas dy vjetësh së bashku.