Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Tuesday, 27 November 2018 11:56

Dështon mjuzikëli i Gwyneth Paltrow

gwyn

Mjuzikëli i Broadway-it i prodhuar nga Gëyneth Paltroë do ta ketë shfaqjen e saj të fundit në fillim të janarit.

Sipas The Hollywood Reporter “Head Over Heals” është ndërprerë para kohe për shkak të numrit zhgënjyes të vizitorëve.

 

Historia e shfaqjes është është e lidhur me një histori të bazuar në poemën e shekullit të gjashtëmbëdhjetë “Arcadia”.

 

Ky është debutimi i parë i Gëyneth si producente e një mjuzikëlli dhe kjo inciativë duket mjaftë e pa sukseshme.