Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Tuesday, 11 December 2018 11:53

Shawn Mendes shumë i lumtur me nominimin e Grammy

mendshaw

Shawn Mendes është pafundësisht i lumtur për shkak të nominimit të tij në Grammy dhe këtë e ka thënë edhe në një intervistë dhënë për CBS, ku ai shprehej tejet i emocionuar.

“Është kënaqësi jo vetëm për mua, por edhe për gjithë ekipen time. Kemi punuar kaq shumë së bashku dhe kjo është me të vërtetë një gjë e madhe", thotë Shaën.

Këngëtari kanadeze është nominuar në kategorinë “Best Pop Vocal Album” dhe thuhet se ka shumë gjasa që ai ta fitoi këtë çmim.