Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Tuesday, 22 January 2019 10:53

Anne Hathaway pinte në një takim me drejtorin

anne hathaway

Aktorja Anne Hathaway dukej si një nga aktoret më etike të Hollivudit, por në fakt edhe ajo ka gabimet dhe të metatat e veta, e këtë e ka pranuar vetë ajo.

Aktorja e famshme ka treguar se për 18 vjet ka pirë alkool dhe se shumë shpesh e ka pasur shumë të vështirë zgjimin në mëngjes. Ajo ka treguar se alkooli shpesh ehde i ka prishur punë e e ka bërë të ndjehet shumë keq.

 

Aktorja ka treguar se shpesh ka dalë në takime me regjisorë e producent pas një nate të mbushur me alkool, por që për fat të mirë ka arritur ta prezantoj vetën siç është më së miri.

 

Ajo, ka shtuar se tani që është bërë nënë pi shumë më rrallë, pasi dëshiron të jetë mirë në mëngjes për të birin që tashmë është 2 vjeç.