Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Tuesday, 22 January 2019 10:54

Michael Buble po kthehet në skenë

michael buble

Michael Buble fillon në shkurt serinë e re të koncerteve dhe ky po që është një moment i veçantë për këngëtarin. Ai ka thënë për People Magazine se është jetë shumë mirënjohës për shëndetin e familjes së tij, por edhe për fansat e tij besnikë.

Buble pati një kohë të vështirë në jetën e tij për shkak të problemeve shëndetësore të të birit, i cili u ballafaqua me kancer të mëlqisë.

 

"Familja ime dhe unë kemi marrë aq shumë dashuri dhe mbështetje. Njerëzit janë lutur për shëndetin e djalit tim dhe kjo ka qenë diçka shumë e madhe për mua", ka thënë Buble, i cili ka shtuar se tani është koha që ti kthehet punës dhe koncerteve.

 

Ai, ka treguar se pëlqen edhe më tej të kaloj kohë me familjen e tij, por ka cekur s enjë nga qëllimet e forta të jetës së tijështë muzika, që asesi nuk mund ta lë pas dore.