Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Tuesday, 22 January 2019 11:44

Erykah Badu mbështet R. Kellyn

Erykah Badu

U duk sikur të gjithë dolën kundër R.Kelly, por jo. Këngëtarja e famshme Erykah Badu ka treguar se ajo e mbështet këngëtarin kontradiktor R.Kelly.

Erykah në një nga koncertet e saj të fundit ka thënë se është me R.Kellyn dhe se mendon që media po e tepron me të, siç e ka tepruar edhe me shumë të tjerë, me të cilët është abuzuar për interesa personale.

 

"Ajo që dua të them është se unë e dua atë. Pa kushte. Unë nuk i mbështes zgjedhjet e tij të këqija, por as nuk mendoj se i ka bërë të gjitha ato që thuhet.