Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    [email protected]       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Wednesday, 23 January 2019 11:20

Chris Brown padit 'viktimën'

chrisb

Chris Brown është ende i zemëruar për akuzat kundër tij, të cilat u bënë në Paris. Ai u akzua për përdhunim, për çka iu desh që të humbiste mjaftë kohë nëpër salla gjyqesh.

Këngëtari më në fund është liruar nga akuza, por për të kjo nuk mbyllet këtu. Ai, dëshiron që këtë hjerë ta pastroj vërtet emrin e tij dhe duke u nisur nga kjo ai i është kthyer gruas e cila e akuzoj për përdhunim.

 

Ai, po e padit tashmë gruan në fjalë dhe akuzen po e dërgon pikërisht në Paris. Zëdhënësi i tij ka treguar se shumë shpejtë ankesa do të paraqitet pranë prokurorit në Paris.

 

Modelja 24 vjeçar që e paditi Chris kishte thënë se me këngëtarin ishte takuar pas një koncerti dhe se më pas ishte abuzuar në një dhomë hoteli, gjë që doli të ishte e pavërtet.

 

Sipas Broën ky ishte apsurditet dhe kështu doli të jetë, pasi këngëtari u shpall i pa fajshëm.