Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Monday, 17 August 2020 12:04

Punonjësit e kompanisë së Will dhe Jada Pinkett Smith dalin pozitiv me Covid-19

jada pinkett

Deri tani 10 punëtorë të kompanisë kanë dalë pozitiv me koronavirus. Kompania e produksionit të Will dhe Jada Pinkett Smith është kthyer në ‘qendër’ të Covid-19, shkruajnë mediat e huaja.

 

Në kompaninë “Westbrook Inc” të cilën ata e zotërojnë deri më tani 10 punëtorë të tyre kanë rezultuar pozitiv me koronavirus.

 

Kompania shërben për shfaqjen e serive në rrjete sociale, përfshirë këtu edhe projektet televizive e filmike.Kohëve të fundit është raportuar se produksioni ka ndaluar punën, duke mos treguar arsyen e ndërprerjes.