Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Friday, 02 April 2021 15:22

Netflix arrin marrëveshje për vazhdimin e “Knives Out” me Daniel Craig

nflix

Netflix mbledh 450 milionë dollarl për dy vazhdime të “Knives Out” me Daniel Craig dhe regjisorin Rian Johnson.

 

Netflix nuk është ndalur asnjëherë nga dhënia e parave për blerjen e filmave, ai mund të ketë arritur marrëveshjen e tij më të madhe për dy vazhdime të “Knives Out”, shkruan Daily Mail.

 

Shërbimi i transmetimit ka arritur marrëveshje 450 milionë dollarë për dy vazhdimet.