Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs 2016

 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  
Thursday, 01 June 2023 19:13

Pse paditet Kayne West?

kayne

Në një incident të fundit, Kanye West është paditur për përfshirjen e tij në një takim të ashpër me një fotografe.

Gjatë problemit, Kanye kapi telefonin e fotografes dhe e hodhi në rrugë.

Fotografja, e cila kishte frikë për sigurinë e saj, e kapi incidentin në video dhe më pas e publikoi.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter